Over ons

Over ons

Stroet Elektrotechniek is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties. Wij bieden eenvoudige, overzichtelijke en betrouwbare oplossingen met een groot gebruiksgemak.

Een goede installatie heeft ook aandacht nodig om voorbereid te zijn op de toekomst. Een betrokken en betrouwbare partner met goede kennis van elektrotechnische installaties is dan ook onontbeerlijk voor een zorgeloos bedrijfsperspectief.

Wilt u een niet storingsgevoelige en bedrijfszekere basis met goede garanties voor de toekomst? Wij leveren vakwerk met kennis van zaken en hebben veel ervaring. Neem contact met ons op voor een aanpassing of uitbreiding van uw installatie. U kunt rekenen op een goed advies en een betrouwbare basis van een hoge kwaliteit.

Onze diensten

Wij werken in een breed scala van branches en zijn uw partner gedurende het gehele proces.

Van ontwerp tot testen, van het in bedrijf stellen tot onderhoud, u kunt rekenen op onze expertise. Ons team van ontwerpers en elektrotechnici past hun kennis in combinatie met praktische ervaring toe om kosteneffectieve oplossingen te ontwerpen en implementeren voor elektrotechnische uitdagingen.

Wilt u een passende offerte voor een aanpassing of uitbreiding van uw licht- en krachtinstallatie of datanetwerk? Wij begeleiden u op deskundige wijze bij uw energievraagstuk en denken graag mee over een zorgeloze toekomst.

Inspecties

Weet u wat uw verzekeraar van u verwacht op het gebied van onderhoud en inspectie van uw installaties? Wij adviseren u graag.

Kom bij ons werken

Stroet Elektrotechniek is een serieus en betrokken bedrijf dat graag oplossingen bedenkt voor projecten van iedere denkbare schaal. Heb jij de kennis, ervaring en vaardigheden om kosteneffectieve oplossingen te ontwerpen en te implementeren voor elektrische uitdagingen? Dan ben je welkom in ons enthousiaste team. Bekijk snel onze vacatures en reageer direct!